Skip to main content
Грижа от ново поколение

Висока здравна експертиза на едно място

Извънболнични индивидуализирани решения.

За да проверите Вашите резултати, моля въведете лабораторен номер:

Irure Dolor in Reprehenderit

Excepteur sint occaecat cupidatat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Клиника Трансхеликс

За Нашата Клиника

Ние от ТРАНСХЕЛИКС вярваме в изчерпателната и достъпната персонализирана медицина и правото на пациента за вземане на информирано решение. Тук на едно място ще получите изчерпателни ресурси от информация от висока компетенция. ДКЦ ТРАНСХЕЛИКС разполага с:

  • Експертен медицински екип: Високо квалифицирани лекари, специалисти и здравни професионалисти, осигуряващи индивидуализирана грижа и висока експертиза.
  • Иновативни здравни решения: Всеобхватни здравни услуги в извънболнична помощ, с цел диагностика, лечение и навременно планирана персонализирана терапия.
  • Достъпност: Предоставяне на консултации и еднодневна или 24-часова хирургия. Онлайн записване на часове за леснота и удобство.

Excepteur sint Occaecat

consectetur adipiscing elit

Фокусирани и отдадени в навременна здравна помощ и съвременните медицински решения на едно място, ангажираният екип от здравни специалисти в клиника Трансхеликс е готов да посрещне Вашите нужди и да надмине Вашите очаквания.

  • sint occaecat cupidatat non proident
  • sint occaecat cupidatat non proident
  • enim ad minima veniam, quis nostrum

Специалности

ТРАНСХЕЛИКС

ДКЦ Трансхеликс е диагностично-консултативен център , който осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска помощ. В структурата работят над 20 лекари с дългогодишна практика и с доказани професионални качества и опит, специалисти в над 10 основни медицински специалности. ДКЦ Трансхеликс разполага с лаборатория по клинична и молекулярна патология и е иновативен лидер в България в областта на онкологичната диагностика за определяне на индивидуализирано лечение,където се предлага комплексни и интегрирани грижи за пациента.

Онкологични Тестове

ТОЧНА ДИАГНОЗА – ПРАВИЛНО ЛЕЧЕНИЕ

Целта на лаборатория по клинична и молекулярна патология ТРАНСХЕЛИКС е да постави точна диагноза и да ускори процесите за избор на нова генерация персонализирано прицелно (таргетно) лечение и имунотерапия за пациенти с онкологични и други заболявания.

За постигането на тази цел ТРАНСХЕЛИКС идентифицира молекулярните механизми, които движат раковите заболявания, като ние изследваме всеки биомаркер, доказан и препоръчан от международните клинични ръководства за избор на лечение на онкологични болести. ТРАНСХЕЛИКС може да търси и идентифицира възможни механизмите за резистентност (липса на ефект) към провеждано лечение, с цел възможен избор на друго лечение.

Виж Всички

Какво Казват Нашите Клиенти

EXERCITATION ULLAMCO

Благодаря на д-р Борис Петров за неговата висока компетентност и човечността!

Албена МладеноваSofia, Bulgaria

Благодаря за проявеното разбиране и отношението. Отлично свършена работа за кратък период от време. Лабораторията е на изключително високо ниво.

Петко НекезовSofia, Bulgaria

Много бързо излезе теста. Доволна съм и препоръчвам.

Мария КасаловаStara Zagora, Bulgaria

БлагоДаря на д- р Петров и целия екип на Трансхеликс. Възхитена съм от д-р Петров и неговото отношение към пациентите. Пожелавам ЗДРАВЕ на всички!

Мария ИвановаSofia, Bulgaria

Новини, Събития и Ъпдейти

consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.